Obrusy gastronomiczne/restauracyjne

O ile czyste obrusy to oczywistość, o tyle obrusy dobrej jakości na pierwszy rzut oka zawsze przyciągają uwagę klientów. Dlatego warto zwrócić uwagę na jakość wykonania i odpowiedni dobór obrusów do wyposażenia restauracji. Zadowolenie gości ze świadczonych usług będzie wówczas gwarantowane. Z własnego doświadczenia wiesz, że restauracja bez obrusu nie wygląda profesjonalnie. Wybór obrusu powinien być wisienką na torcie, która dopełni wizerunek Twojej restauracji.
Obrusy należy dobierać nie tylko pod kątem materiału, koloru czy wzoru, ale także kształtu stołów. Do stołów okrągłych stosuje się specjalne obrusy, do stołów stołowych stosuje się tzw. obrusy. obrusy koktajlowe, które zwykle przewiązuje się wstążką. Jeśli wolisz klasyczne stoły, możesz wybierać spośród szerokiej oferty obrusów kwadratowych. W przypadku niestandardowych rozmiarów stołu istnieje możliwość uszycia obrusu na odpowiedni wymiar.