opis
Stół cateringowy w kształcie ormiańskim to wybór charakteryzujący się doskonałymi właściwościami użytkowymi i przystępną ceną. Stoły cateringowe stają się coraz popularniejszym elementem świątecznych posiłków. Dodają uroku, elegancji i odrobiny ekskluzywności przestrzeni i wydarzeniu. Stół cateringowy znajduje swoje miejsce na imprezach organizowanych w restauracjach i hotelach.
eksploatacja
Stół cateringowy Armen generalnie charakteryzuje się szerokimi możliwościami zastosowania. Szczególnie nadaje się do świątecznych posiłków. Można go wykorzystać w świetlicy w ramach wesel, uroczystości, przyjęć, bankietów i innych imprez okolicznościowych. W salach kongresowych i konferencyjnych okrągły stół sprawdza się jako stół konferencyjny z zaletą siedzenia twarzą w twarz i utrzymywania kontaktu wzrokowego ze wszystkimi uczestnikami wydarzenia. Stoły podłużne generalnie stymulują komunikację, kontakt i przyjemną atmosferę towarzyską.
Właściwości
Gwarancją stabilności i odporności na uszkodzenia jest wysokiej jakości metalowa konstrukcja stołu. Odporna na zarysowania obróbka powierzchni zapewnia długą żywotność przy zachowaniu doskonałego projektu. Konstrukcję można łatwo i wygodnie złożyć, dzięki czemu stół wymaga jedynie minimalnej przestrzeni do przechowywania. Można go również wykorzystać jako część okazjonalnej dekoracji stołu. Blat wykonany jest z wysokiej jakości płyty wiórowej ze wzmocnioną krawędzią. Powierzchnia stołu jest odporna na zarysowania i uszkodzenia oraz charakteryzuje się neutralnością w kontakcie z żywnością.
Opinie
Nikt jeszcze nie dodał oceny.